"Γέρος", "πάχυνε", "αγνώριστος", "ρετάλι", ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς, που απέδωσαν στον Τζούλιαν Ασσανζ, οι γραφικοί παπαγάλοι της παγκόσμιας ξεπατικωσούρας, που αποκαλούν "Δημοσιογραφία".
Χειροπέδες και βιαιότητες στην σύλληψη του, από την Σκότλαντ Γιάρντ συμπλήρωναν την εικόνα του "εξευτελισμένου παράνομου" και προειδοποιούσαν τυχόν μιμητές, για την... κατάληξη κάθε αντιρρησία του συστήματος.
Μόνο που...
-Ο 47χρονος "γέρος" Αυστραλός, ήταν ο αρχισυντάκτης του "WikiLeaks", που πέταξε, έξω απ΄τις ντουλάπες της παγκόσμιας ελίτ, πολλούς "σκελετούς".
Απ΄αυτόν έμαθε ο κόσμος ότι ο στρατός των ΗΠΑ βομβαρδίζει αμάχους, στην Βαγδάτη. Οτι το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ είναι ο χορηγός των πολύχρωμων "επαναστάσεων", σε ξένες χώρες. Οτι οι Αμερικανικές υπηρεσίες Ασφαλείας κρυφακούν τις συζητήσεις ηγετών ξένων κρατών. Οτι η Χίλλαρι, ως υπουργός Εξωτερικών, επί Ομπάμα, προετοίμασε, έναντι αμοιβής, τον εμφύλιο πόλεμο, στη Συρία, αλλοίωσε υπέρ της, τα εκλογικά αποτελέσματα, στο Δημοκρατικό Κόμμα, για να ηγηθεί στην κούρσα των Προεδρικών εκλογών.
-Ηταν ο 47χρονος "γέρος", ο θρύλος των "νέων μέσων ενημέρωσης", που του απονεμήθηκαν βραβεία, για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ηταν ο "άνθρωπος της Χρονιάς", με την ψήφο των αναγνωστών του περιοδικού "Time". Ηταν ο υπερ-ήρωας της εικονικής ζωής μας. 
Γι΄αυτό, έπρεπε να τιμωρηθεί! Η Αμερικανική ελίτ δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ, που τόλμησε να πει αλήθειες! Μέχρι να τον καταστρέψει!
Δεν έφτασαν οι επιθέσεις και ποινικές διώξεις με πρωτόγονες κατηγορίες, σε όποια χώρα κι αν βρέθηκε (έκλεψε ένα μπουκάλι μπύρας σ΄ένα βενζινάδικο, βίασε δύο μεθυσμένες Σουηδέζες, πριν 8 χρόνια), αν και αποσύρθηκαν, τελικά, πρέπει και να εξευτελιστεί!
Οι ΗΠΑ θέλουν εκδίκηση, στο πνεύμα του εκφοβισμού.
Και, έτσι, δίνουν στον κόσμο, μία ακόμη απόδειξη του κυνισμού και της απληστίας τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η παγκόσμια υπερηφάνεια τους, μετατρέπεται, σ΄ένα παγκόσμιο κόμπλεξ κατωτερότητας
 
Top