Πρόκειται για τον κ.  Χαραλάμπο Αλαΐσκα  ο οποίος θα είναι υποψήφιος  στον Δήμο Σαλαμίνας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος συντάσσεται με τον συνδυασμό «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ» και την ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για τον κ.  Χαραλάμπο Αλαΐσκα  ο οποίος θα είναι υποψήφιος  στον Δήμο Σαλαμίνας.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίου

Αλαΐσκας Χαράλαμπος του Αθανασίου – Επιχειρηματίας

‘Έχει σπουδάσει στα Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθήνας (Γυμναστική Ακαδημία), υπήρξε αθλητής του χάντμπολ, όπου με την ομάδα του “Κυχρέα Σαλαμίνας” κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων, στην συνέχεια έπαιξε στην ομάδα του “Ιωνικού Ν.Φ.”, όπου εκεί κατέκτησε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα και τρία κύπελλα στην κατηγορία των αντρών.

Η Εθνική Ομάδα είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι της καριέρας του καθώς συμμετείχε επί σειρά ετών έχοντας πενήντα επίσημες συμμετοχές σε αγώνες!

Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγόρια.

Τώρα είναι προπονητής στον “Τελαμώνα Σαλαμίνας”, όπου μαζί με τους συνεργάτες του, τον δημιούργησαν από την αρχή με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και στα ηλικιακά τμήματα της ομάδας να συμμετέχουν πάνω από εβδομήντα παιδιά.

Επαγγελματικά, τον κέρδισε ο κλάδος του Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα της εστίασης, ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ “Στοά” και τώρα ένας εκ των ιδιοκτητών του “Sante cafe” και του “Aias beach bar”.

Το μεγάλο όνειρο της ζωής του είναι να δει μία Σαλαμίνα αναπτυγμένη τουριστικά έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει τα παιδιά της και να ανεβάσει το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο του συνόλου του πληθυσμού της!

Αυτός είναι κι ο λόγος που εμπιστεύθηκε την Δήμαρχο Ισιδώρα Νάννου, η θέληση, η εργατικότητα της κι η αξιοπιστία.
 
Top