Βαριές κατηγορίες για την Α. Θεοπεφτάτου από κατοίκους της Κεφαλονιάς

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν πολίτες στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί έξω απ’ το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου διαμαρτυρόμενοι για το σπάσιμο δήμου, που θέλει την Θηνιά να πηγαίνει διοικητικά στο Ληξούρι, όπως ήταν πριν περίπου 35 χρόνια. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών).

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και η κυρία Θεοπεφτάτου φανερά αμήχανη δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με το πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να φωνάζει ότι τους εμπαίζει. Από τη πλευρά της η βουλευτής υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό κ. Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.

Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία;

Μάλιστα όταν η ένταση γενικεύτηκε, δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα ένας πολίτης φώναξε εξοργισμένος στη βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το όχι, ναι; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».

 
Top