Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του
 εκατομμυριούχου Nathaniel Philip Rothschild
Η Anabelle Neilson βρέθηκε νεκρή στο πολυτελές διαμέρισμά της στο Τσέλσι σε ηλικία μόλις 49 ετών. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του εκατομμυριούχου Nathaniel Philip  και παρόλο που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα ακριβή αίτια θανάτου της, σύμφωνα με το περιβάλλον της, έπασχε από τη κατάθλιψη ενώ τελευταία είχε τον φόβο πως είναι «καταραμένη».


Η Nielson που ήταν τόσο μοντέλο όσο και πρωταγωνίστρια του reality «Ladies of London», είχε στενοχωρηθεί ιδιαίτερα και μετά την εμπορική αποτυχία του παιδικού βιβλίου της, αφού ένιωθε πως δεν έχει πετύχει σε κάτι. Ακόμη, την ταλαιπωρούσαν και χρόνιοι πόνοι στη μέση, έπειτα από πτώση της το 2013 από το άλογό της, και πολλοί ισχυρίζονται πως είχε αναπτύξει εξάρτηση στα ισχυρά παυσίπονα.

Δυστυχώς, η ζωή της συνολικά ήταν γεμάτη από δυσκολίες και προσωπικές τραγωδίες, αποκορύφωμα των οποίων ήταν όταν της επιτέθηκαν πριν από 33 χρόνια στη διάρκεια ταξιδιού της στην Αυστραλία: Έπεσε θύμα ενός παρανοϊκού που την έδεσε σε ένα δέντρο και την έδερνε επί δύο ώρες! Στην εφηβεία της μάλιστα, είχε αφήσει το σχολείο και ήταν ήδη εθισμένη στην ηρωίνη, από την οποία κατάφερε τελικά να απεξαρτηθεί. Ο γάμος της με τον Rothschild προκάλεσε έκπληξη και στην υψηλή κοινωνία αλλά και στους ίδιους τους γονείς της, αλλά δεν κράτησε παρά μόλις τρία χρόνια. Τα πιο πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα που βίωσε ήταν η αυτοκτονία του στενού της φίλου Αλεξάντερ ΜακΚουίν το 2010, αφού η ίδια ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, αλλά και πως δεν μπόρεσε τελικά να υλοποιήσει το όνειρό της να γίνει συγγραφέας best seller.





peoplegreece.com
 
Top