ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ COSCO  ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:



"Σήμερα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΥ ΣΤΗΝ COSCO δυστυχως τεχνηεντως η δημοτικη αρχη φροντισε να μην υπαρχει απαρτια και αναγκαστει μπροστα στον κοσμο να τοποθετηθει. Ετσι δε συζητηθηκε ενω βρισκοταν στην η.δ. ουτε το θεμα της ονοματοδοσιας του 8ου δημοτικου σε Σταυρος Καλλωνης ουτε το θεμα του προγραμματος φιλοδημου ουτε το θεμα οτι 150 μικροι αθλητες του συλλογου Φιλια πεταγονται εκτος απο το δημο γιατι.... ;;; Δε θα πρεπει να επιτραπει να καταστρωνονται σχεδια που θα επηρεασουν τη ζωη του περαμαικου λαου για τα επομενα 50 χρονια τουλαχιστον χωρις αυτον γνωστη και καταλυτη των εξελιξεων. Οφειλει η δημοτικη αρχη να ξεκαθαρισει τη θεση της. Το ιδιο θα πρεπει να κανει και η καθε παραταξη της αντιπολιτευσης που δυστυχως σημερα καποιοι απουσιαζαν... Αντιθετα πολλοι φορεις της πολης ηταν παροντες οπως αθλητικα σωματεια, εκπαιδευτικα, αλιεις κτλ..."
Vasilis Vatistas


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:
Η δημοτική αρχή περάματος έχει έγγραφο απο το 2016 από την cosco που τώρα επαναφέρει το θέμα με νέο έγγραφο που ζητά παραχώρηση τμήματος του αρμού σε αυτήν. Μιλάμε για το χώρο δίπλα στην προβλήτα 3. Η δημοτική αρχή τόσο καιρό έκανε την ανηξερη οταν επανειλημμένως δεχόταν ερωτήσεις. Το ίδιο και για τα καζάνια έκανε λόγο για ενεργά και ανενεργά οταν απο το 2016 εχουν δοθεί νεες άδειες . Η προσπάθεια να αποκοιμηθεί ο κόσμος ειναι κραυγαλεα πλέον. Δε θα μείνει τίποτα από τον αρμό σε λίγο. Η όποια ανταποδοτικοτητα ( με τιμημα το ξεπούλημα του λιμανιού, τα καζάνια, την απώλεια ζωτικού χώρου κτλ) δεν ξέρουμε με τις όρους θα γίνει( παραχωρήσεις) ή τι οφέλη θα ειχε ο περαμαικος λαός αν η δημοτική αρχή διεκδικούσε το χώρο με απαλλοτρίωση και υποδομές δωρεάν πρασίνου, αναψυχής κτλ. Ο αρμός είχε κερδηθεί με αγώνες του περαμαικου λαού. Εκεί γίνεται το ικαριωτικο πανηγύρι κτλ στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.

 
Top