Εκεί που νομίζαμε ότι η Δικαιοσύνη έπιασε πάτο ... αυτή κατάφερε να πάει ακόμα πιο βαθιά. Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων Μπαρμπαρούσης καταζητείται... για... προπαρασκευαστικές πράξεις ...εσχάτης προδοσίας! 
Ναι αυτός ο κάνγκουρας με μία κοτσάνα που εκστόμισε... έθεσε σε κίνδυνο το...
πολίτευμα... 
Όχι αυτοί που ακύρωσαν το Δημοψήφισμα, όχι αυτοί που είπαν χιλιάδες ψέμματα για να καταλάβουν την εξουσία, όχι αυτοί που υπέγραφαν 5000 σελίδες Μνημόνια που δεν διάβασαν ποτέ, όχι αυτοί που παραβίασαν συνειδητά το Σύνταγμα για να πληρωθούν κάποιοι ξένοι κερδοσκόποι, όχι αυτοί που μετέφραζαν κείμενα που έγραφαν ξένα κέντρα και τα επέβαλαν προς ψήφιση στη Βουλή, όχι αυτοί που υπογράφουν συμφωνίες που δεσμεύουν τον λαό για τα επόμενα 50 χρόνια ενώ κυβερνούν έχοντας μαγειρέψει τους εκλογικούς νόμους, όχι αυτοί που μας χρέωσαν δισεκατομμύρια από τα εικονικά τιμολόγια, τους Ολυμπιακούς, τα χρηματιστήρια κλπ ... ούτε φυσικά εκείνοι που συνεργάστηκαν με ξένα ιδρύματα και ξένες εταιρίες όπλων για να ζημιώσουν από κοινού το Ελληνικό Δημόσιο, όχι αυτοί που παίρνουν συμβούλους για τις αποκρατικοποιήσεις ... τους ίδιους κερδοσκόπους που κατόπιν θα αγοράσουν τις κρατικές επιχειρήσεις... Ούτε φυσικά αυτοί που έστειλαν τον Ελληνικό Στρατό να βομβαρδίσει διάφορους λαούς απρόκλητα , ούτε αυτοί που εφάρμοσαν κυρώσεις εναντίον λαών που δεν μας πείραξαν ποτέ. 
Μόνο ο Μπαρμπαρούσης , ο καομπόι από το Αγρίνιο... απείλησε το πολίτευμα ... Όλοι οι άλλοι υπηρέτησαν τη Δημοκρατία ... και τα συμφέροντα της χώρας ... με αυτοθυσία.
loading...
 
Top