ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟY ΔΡΟΜΟΥ ,ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FB  ΜΕ ΤΙΤΛΟ  "Η ΚΑΥΛΑ"....

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!


Όταν ξεβρακώσαμε τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ της δημοτικής αρχής του Χρήστου Βρεττάκου ότι χόρευαν την επομένη που σκοτώθηκε ο άτυχος νέος στο  πάρκο Σελεπίτσαρι
...τότε η Αντιδήμαρχος Ποντίκη έβαλε κάποιους φίλους της  να μας αποκαλέσουν ποpνοσαιτ!

Αντί οι Αντιδήμαρχοι του Χρήστου Βρεττάκου να ζητήσουν συγνώμη έβαλαν κάποιους φίλους τους(οι οποίοι είναι gay και γνωστοί στην Δραπετσώνα-Κερατσίνι) ότι είμαστε ποpνοσαιτ επειδή βάζουμε αναρτήσεις με ωραίες γυναικαρες στο σαιτ μας!

Βέβαια  ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

ΕΔΩ ΠΕΝΘΟΥΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ GAY   ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟPNOΣΑΙΤ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Επειδή κάποιοι στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ του Χρήστου Βρεττάκου δεν κοιτάνε τα στραβά τους(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) σημέρα θα αναρτήσουμε ένα ποίημα που αναρτήθηκε στο FB,  του Στεφάνου Κ. που είναι  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ  "ΣΟΒΑΡΟΥ" ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

 ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΧΕΙ  ΤΙΤΛΟ Η "ΚΑΥΛΑ"....ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

"Αγαπητοί Διαχειριστές

 ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Κ., ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ " ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" , ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Χ.ΒΡΕΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΙ  ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟPNOΣΑΙΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " Η ΚΑΥΛΑ"  ΤΩΝ "ΣΟΒΑΡΩΝ" ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ:


Η καύλα. Τι είναι η καύλα;
Είναι το χαμόγελο σου.
Το διεστραμμένο βλέμμα σου.
Το δόντια σου τα κοφτερά.

Καύλα δεν είναι να σου σηκώνεται ο πούτσος ή να καυλώνει το μουνί ή ο κώλος. Καύλα είναι στο μυαλό να τον έχεις σκίσει ήδη. Να γαμιέστε χωρίς έλεος. Να παρακαλάς. Να αντιστέκεσαι αλλά κατά βάθος να το ζητάς.

Καύλα είναι τα μάτια σου. Είναι η ελιά που έχεις πιο πάνω από το στήθος. Είναι που η μια σου ρώγα είναι πιο μεγάλη από την άλλη. Είναι να σε θέλω τώρα. Εδώ. Στη κουζίνα.

Καύλα είναι να κάνουμε μετά μπάνιο μαζί και να γαμηθούμε ξανά. Καύλα είναι το νερό να τρέχει πάνω στα κορμιά μας.

Καύλα είναι όταν σου δώσω ένα φιλί ρουφηχτό. Καύλα είναι το αγύμναστο σώμα σου.

Καύλα μου. Είσαι καύλα ρε. Είσαι η δική μου καύλα. 
Σ.Κ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: 



  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Κ@ΒΛΙ@ΡΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ....
  2. ΓΙΩΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΠΟPNΟΣΑΙΤ....ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ( ΟΙ GAY ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ).
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΒΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΒΑΛΕ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ...


 
Top