Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 32χρονου Αλβανού το 2016 στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της ανθρωποκτονίας του 32χρονου, στις 12-11-2016 είναι δύο Αλβανοί για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ένας 31χρονος ως φυσικός αυτουργός και ένας 32χρονος ως συνεργός.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου 2016 ο 32χρονος Αλβανός βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου του, στο Κερατσίνι, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Αλβανοί δράστες ενεργούντες κατ' εντολή ενός ομοεθνή τους, είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν τον 32χρονο, με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές.

Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο προαναφερόμενος Αλβανός, μαζί με τον 32χρονο, αποφασίσθηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του θύματος, να τον δολοφονήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.
 
Top