Μια εκπαιδευτικός που διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με έναν αριθμό μαθητών της δεν θα πάει 
τελικά στη φυλακή και έχει να ευχαριστεί εδώ τους γονείς ενός από τα θύματά της.
H Madeline Marx δήλωσε ένοχη σε δύο κατηγορίες σeξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, παρά το γεγονός ότι στο δικαστήριο αναφέρθηκε και τρίτο θύμα.
Κατηγορήθηκε επίσης για «αποστολή γυμνών φωτογραφιών μέσω Snapchat και Instagram» σε έναν από τους εφήβους με τους οποίους διατηρούσε επαφή, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WHIO.
Η αναπληρώτρια καθηγήτρια γυμνασίου του Οχάιο των ΗΠΑ είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 όταν ένα από τα θύματά της πήγε στο γραφείο του γυμνασιάρχη και μίλησε για τον δεσμό τους.
Σύμφωνα με το ABC, η Marx έκλαψε στο δικαστήριο για το σeξ με τους δύο 16χρονους: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λυπάμαι για όσα έκανα στα θύματα και τις οικογένειές τους. Λυπάμαι πολύ», δήλωσε στο Εφετείο της κομητείας του Μοντγκόμερι.
Ο δικαστής Steven Danok ευχαρίστησε την 24χρονη εκπαιδευτικό για την απολογία της, πριν εκμυστηρευτεί στο ακροατήριο ότι έλαβε 38 γράμματα υποστήριξης για τη δασκάλα, μεταξύ των οποίων και ένα από τους γονείς ενός από τα δύο θύματά της. Με το οποίο ζητούσαν να μην καταλήξει στη φυλακή, επικαλούμενοι την επιείκεια του δικαστηρίου.
«Το δικαστήριο πιστεύει πως αυτά τα αδικήματα δεν είναι πιθανό να ξανασυμβούν. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για το δικαστήριο, ότι η κυρία Marx έδειξε γνήσια μεταμέλεια για τα αδικήματά της», κατέληξε ο δικαστής και την έθεσε σε κατάσταση επιτήρησης για πέντε χρόνια...
 
Top