Το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου στα αγόρια και το 3ο ΓΕΛ Ρόδου στα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν το δωδεκανησιακό σχολικό ποδόσφαιρο στη β’ φάση των αγώνων από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο γήπεδο Σιταποθηκών Κερατσινίου. 

Στα αγόρια, το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου θα αγωνιστεί με τον πρωταθλητή Κυκλάδων κι αν κερδίσει θα αντιμετωπίσει ένα εκ των 1ου ΓΕΛ Χίου και ΕΠΑΛ Σάμου. Στη συνέχεια, αν προχωρήσει το σχολείο θα βρει μπροστά του τον πρωταθλητή Κρήτης. 

Στα κορίτσια, το 3ο ΓΕΛ Ρόδου θα παίξει με το ΓΕΛ Μυκόνου και σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει το νικητή Βορείου Αιγαίου, για να βρει μπροστά εν συνεχεία, αν προχωρήσει, τον πρωταθλητή Κρήτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ημίχρονα των  35 λεπτών και ο χρόνος ανάμεσά τους θα είναι 10 λεπτά. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθείται η διαδικασία των πέναλτι χωρίς να δοθεί παράταση. 

Στους αγώνες ισχύουν οι επίσημοι κανονισμοί του αθλήματος, οι κανονισμοί πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών και οι ειδικές διατάξεις της προκήρυξης του ΥΠ.ΠΕ.Θ. που σε κάθε περίπτωση αντίθεσης με τους κανονισμούς αθλημάτων και πρωταθλημάτων υπερτερούν έναντι κάθε άλλης διάταξης.
 
Top