Μπλεξίματα χωρίς να φταίει είχε σήμερα η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Λουίς Κάρλος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μετέβαινε πεζή προς το Δημοτικό Σχολείο για να πάρει το παιδί της, ένα αυτοκίνητο με δύο αστυνομικούς χωρίς στολή κατέβηκαν, την συνέλαβαν και τις πέρασαν χειροπέδες για εξακρίβωση στοιχείων (σ.σ. προφανώς οι αστυνομικοί να την πέρασαν για γυναίκα που ζει παράνομα στην Κύπρο, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την απόφασή τους).


Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δεν μετέφερε μαζί της σχετικά έγγραφα που να πιστοποιούν την νόμιμη διαμονή της στην Κύπρο και η συνεννόηση μαζί με τους αστυνομικούς δεν ήταν κατορθωτή, καθώς η ίδια δεν γνωρίζει αγγλικά. Στη συνέχεια τους υπέδειξε την οικεία της και της επετράπη να τους δείξει τα στοιχεία της. Σαφώς ενοχλημένη, η σύζυγος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή προέβη ακολούθως σε καταγγελία στην πρεσβεία της πατρίδας της.

Δείτε το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα Sport-fm.com.cy.


Τοποθέτηση Αστυνομίας

Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου, Goal.com.cy
 
Top