Διαδικτυακό πόλεμο άνοιξαν στο Facebook η λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα και ο αστυνομικός Φωτεινός Παγιαύλας, ο οποίος όχι μόνο πήρε μεγάλες διαστάσεις, αλλά οδήγησε και σε μηνύσεις.

Ο αστυνομικός είχε γίνει viral το 2016, όταν είχε δημοσιευτεί φωτογραφία με τον ίδιο να παίζει με μικρά προσφυγόπουλα σε ένα σχολείο, σπάζοντας έτσι τα στερεότυπα και φέρνοντας την αστυνομία πιο κοντά στον πολίτη.
O Φωτεινός Παγιαύλας
Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα, ανταλλάσσοντας μαζί της βαρείς χαρακτηρισμούς στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το protothema.gr.
 Η Κατερίνα Πλακίδα
Συγκεκριμένα, η λιμενικός σε πρόσφατη ανάρτηση εκφράστηκε με σαρκαστικό τρόπο προς τον αστυνομικό, ο οποίος με δική του ανάρτηση τη χαρακτήρισε «ρατσίστρια, φασίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική», με αποτέλεσμα εκείνη να του κάνει μήνυση.
Πώς ξεκίνησε η κόντρα
Στις 4 Δεκεμβρίου ο Φωτεινός Παγιαύλας έγραψε στο Facebook: «Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».
Να σημειωθεί πως εκείνες τις ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια δεχόταν σφοδρή κριτική για όσα είχε πει σε συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει πως είναι «τροτσκίστρια» που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό.
Την επόμενη μέρα η λιμενικός ανέβασε μία ανάρτηση- απάντηση σε όσα δήλωσε ο αστυνομικός στο Facebook, γράφοντας: «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με νοτη .....αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ», συνοδεύοντας το κείμενο με πολλές φατσούλες γέλιου.
Η κόντρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς έξι ημέρες μετά ο Φωτεινός Παγιαύλας κοινοποίησε την ανάρτησή της, σχολιάζοντας: «Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το πράιντ του ’17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου».
Η ανάρτηση-απάντηση που οδήγησε στη μήνυση:
H κυρία Πλακίδα προσκόμισε στη μήνυσή της φωτοαντίγραφα των σχολίων από το Facebook και προσωπικές συνομιλίες με τον αστυνομικό.

 iefimerida.gr
 
Top