Για την “αδιαφορία της Περιφέρειας”, που έχει εγκαταλείψει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Θηβών, η οποία μετατράπηκε χθες σε ορμητικό χείμαρρο και υγρό τάφο συνανθρώπων μας, μιλούσε προφητικά προ δεκαπενθημέρου ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας! 

Οπως σημείωνε ο συγκεκριμένος δήμος αναγκάστηκε να προχωρήσει με δικά του συνεργεία σε καθαρισμό κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού, που είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, “εξαιτίας της αδιαφορίας της Περιφέρειας” με την κεντρική οδική αρτηρίας της Δυτικής Αττικής να “παρουσιάζει την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής” μιλώντας ξεκάθαρα για “έλλειψη οποιασδήποτε μορφής φροντίδας και καθαριότητας από τους αρμόδιους φορείς”. 

Ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας αναφερόταν πριν ακριβώς δύο εβδομάδες ως εξής για τιςευθύνες της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με την έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας για να καθαριστεί η Παλαιά Εθνική Οδός ενόψει αντιπλημμυρικής περιόδου: “Ένας δρόμος, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και επιβατικά και ο οποίος, εξαιτίας της αδιαφορίας της Περιφέρειας, παρουσιάζει την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής. Η επιβάρυνση της συγκεκριμένης οδού τόσο από την χρήση όσο και από την έλλειψη οποιασδήποτε μορφής φροντίδας και καθαριότητας από τους αρμόδιους φορείς εξανάγκασε τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας να επέμβουν. Στόχος του Δήμου είναι να αποκαταστήσει την εικόνα και να καθαρίσει την Εθνική Οδό που διέρχεται των εισόδων της πόλης της Μάνδρας”. 

Δείτε εικόνες από τον καθαρισμό του δήμου












Μανόλης Γαλάνης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 
Top