ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ-ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ........

Έχουνε περάσει σχεδόν δύο μήνες από την βύθιση του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ και ακόμα να βρεθεί ο υπάιτιος και η αιτία του ναυαγίου που γέμισε με πετρέλαιο τον Σαρωνικό.
Αφού ακούσαμε απίστευτα πράγματα και δικαιολογίες ειδικά από τον Υπουργό κ. Κουρούμπλή, αφού μάθαμε ότι ο ίδιος έκανε αυτοψία(!!!) φτάσαμε και στο απίστευτο σημείο να γινόμαστε μάρτυρες παραλαβής-παράδοσης παραλίας από τον ίδιο προς τον Ελληνικό λαό!!
Για την υπόθεση όμως και για τα πραγματικά αίτια ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Αντιθέτως έκανε διάφορες άστοχες εξαγγελίες για αλλαγές νομοθετικού πλαισίου, αναλκύσεις πλοίων στην Σαντορίνη και φυσικά να ρίχνει την ευθύνη σε αξιωματικούς του Λ.Σ. τους οποίους μάλιστα μεταθέτει αναιτίως .

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ QUIZ !!!

Ποιος ( κατά κοινή ομολογία αξιόλογος ) αξιωματικός που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον διορισμό του ως πραγματογνώμονα στην υπόθεση του ΔΞ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ σύμφωνα με έγκυρες πηγές μετατίθεται  !!!

( * ) Μήπως τελικά οι βαρύγδουπες εξαγγελίες περί εκκαθάρισης αξιωματικών από Πειραιά και Ελευσίνα είναι μόνο για λόγους εντυπωσιασμού και “ πολιτικού show “ !!!

Σκεφτείτε το λίγο, απλή λογική θέλει !

( * ) Γίνεται το Υπουργείο να τον συνδέει ( ατυχώς ) με την υπόθεση του ναυαγίου “ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ ” και την ίδια ώρα να του αναθέτει το ίδιο Υπουργείο πραγματογνωμοσύνη λόγω εμπειρίας, ειδικών γνώσεων και αντικειμενικότητας.

Μήπως η αλήθεια τελικά κρύβεται αλλού ;;;

Μήπως επειδή ο Αξιωματικός δεν είναι αρεστός σε συγκεκριμένους κύκλους ;;;

Μήπως δεν κάνει χάρες και εξυπηρετήσεις ;;;


Οι απαντήσεις δικές σας !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top