Ο οδηγός της Mercedes ανάβει φωτιές δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστής της ιταλικής μάρκας


Το δικό του outing έκανε ο Λιούις Χάμιλτον με δηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να πυροδοτήσουν μεγάλες συζητήσεις. Ο πιλότος της Mercedes ανέφερε, ότι αυτή τη στιγμή ασχολείται μόνον με το πώς θα νικήσει τις Ferrari. Συμπλήρωσε όμως για την ιταλική εταιρεία, ότι «δεν το κρύβω, ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής της ομάδας και μεγάλος θαυμαστής της Ferrari και κυρίως για αυτά που έχει πετύχει στα μηχανοκίνητα σπορ. Επίσης τη θαυμάζω και στον "κανονικό κόσμο" με τα σπορ αυτοκίνητά της».

Ο 32χρονος αναρωτήθηκε μάλιστα, «ποιος ξέρει, τι φέρνει το μέλλον;», αφήνοντας ανοιχτή μία χαραμάδα της πόρτας για τη Ferrari, αν και το συμβόλαιό του με τα Ασημί Βέλη ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018.

Μπορεί βέβαια να πρόκειται για μία κίνηση τακτικής του Χάμιλτον απέναντι στη Mercedes, ώστε να εξασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γερμανούς.

Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι «αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ, ότι θα τρέχω κάπου αλλού εκτός από εδώ. Απολαμβάνω τη μάχη με τη Ferrari και τη θαυμάζω, που είναι ένας τόσο δυνατός αντίπαλος».

Πηγή: gazzetta.gr
 
Top