Βούτηξε στους πιο όμορφους ελληνικούς βυθούς και γνώρισε έναν «άλλο κόσμο». Ανακάλυψε ποια είναι τα πιο εντυπωσιακά μέρη και απήλαυσε μαγικές στιγμές.
Οι ελληνικές θάλασσες διαθέτουν μοναδική μορφολογία και έναν βυθό με «κρυμμένους θησαυρούς». Εδώ, η κατάδυση συνιστά μια αξεπέραστη εμπειρία.Μάλιστα είναι πάρα  πολλοί οι τουρίστες, που επιθυμούν διακαώς την κατάδυση σε ένα ελληνικό νησί. Παρακάτω, παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο αγαπητά νησιά καταδύσεων στη χώρα μας.

Κάρπαθος, το νησί με τις θαλάσσιες σπηλιές και τον πολύχρωμο βυθό σε προσκαλεί να τον γνωρίσεις.
Η παρθένα θάλασσα της Καρπάθου θα σε γεμίσει με υπέροχες στιγμές και ευφορία. Θαλάσσια κοχύλια, λόφοι, ναυάγια χαρακτηρίζουν τον βυθό της Καρπάθου και προσφέρουν μία εμπειρία, που κόβει την ανάσα στον καθένα, που θα βουτήξει. Σπάνια θηλαστικά επισκέπτονται συχνά τη θάλασσα της Καρπάθου μάλιστα ο βυθός έχει δεκάδες χρώματα που ανακατεύονται με τα νερά, δημιουργώντας μια ξεχωριστή στιγμή.

Η εξερεύνηση στο βυθό της Μήλου προσφέρει την επαφή με τα δελφίνια και την θέαση χιλιάδων κοχυλιών.
Η Μήλος έχει μία σπάνια υποθαλάσσια ομορφιά  και μία άγρια ομορφιά ,ιδιαίτερα γοητευτική. Στο βυθό της Μήλου βρίσκονται πολλές υποβρύχιες σπηλιές, τα ναυάγια του Β Παγκόσμιου Πόλεμου και παλαιότερα. Ακόμη, οι θερμές πηγές με τις ιδιαίτερες μικρό κοινωνίες που δημιουργούν και τα σπάνια είδη που ζούνε στο βυθό του νησιού (φώκιες, ροφοί, αστακοί κλπ.) είναι κάποιοι από τους λόγους, που κάνουν την Μήλο να θες να την «ψάξεις» εξονυχιστικά.

Η Πάρος έχει έναν πολύ ιδιαίτερο βυθό έτοιμος προς εξερεύνηση μάλιστα υπάρχουν και ναυάγια. Η βουτιά σε αυτόν το βυθό σας μεταφέρει κάπου εξωπραγματικά.
Εντυπωσιακές σπηλιές μυστηριακά  ναυάγια και ένας ζωντανός υπέροχος κόσμος που «καρδιοχτυπά» στο βυθό περιμένει να τον ανακαλύψετε. Ένα μοναδικό, αγνό-φυσικό τοπίο που η φύση το προίκισε με όλες τις ομορφιές και τις χάρες. Ένας άλλος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά σας, είστε έτοιμοι να τον γνωρίσετε;

Σαντορίνη το νησί με το πραγματικά εντυπωσιακό βυθό, που λόγω του ηφαιστείου το υποθαλάσσιο τοπίο έχει μία απίστευτη γοητεία.
Η Σαντορίνη είναι το νησί, μάλλον με τον πιο όμορφο βυθό και αυτό γιατί η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει καταφέρει να δημιουργήσεις δεκάδες ιδιομορφίες μέσα στο βυθό. Μάλιστα, υπάρχει σύμπλεγμα με υποθαλάσσιους σχηματισμούς. Συγκεκριμένα, μικρά ηφαίστεια μέσα στο νερό και παγωμένη λάβα χαμένη στο βυθό θα είναι κάποια από αυτά, που θα σας εντυπωσιάσουν.
 autotriti.gr
 
Top