Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης όταν ένα αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεπερί που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανάρη, Παπάφη και Μιχ. Χουρμούζη, χτύπησε τα γεμάτα με κόσμο τραπέζια και «προσγειώθηκε» στο κέντρο του καταστήματος.


Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν ο τραυματισμός 4 εκ των θαμώνων, που παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους 5 τραυματίες (μεταξύ των οποίων και η οδηγός) στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματά.

«Πραγματικά, δεν καταλάβαμε πώς έγινε. Ευτυχώς, γλυτώσαμε τα χειρότερα» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας και εργαζόμενος εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα και πρόσθεσε σοκαρισμένος πως «το αυτοκίνητο παρέσυρε αρχικά μία μεταλλική κολόνα με σήμα κυκλοφορίας και έπειτα έπεσε με δύναμη στα τραπέζια, εκσφενδονίζοντάς τα στην άλλη πλευρά του καταστήματος, μαζί με τους πελάτες». «Κινούνταν με τουλάχιστον 80 χλμ/ώρα» εκτίμησε ο ίδιος.

Η νεαρή οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι έχασε εντελώς τον έλεγχο του Ι.Χ. όταν δεν έπιασαν τα φρένα της. Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της.

Δείτε εικόνες:


 
( φωτογραφίες: Voria)
 
Top