shutterstock

Hot mama. Jennifer Lopez: Σε κάνει να θες να ξεκινήσεις push ups... τώρα

Κορμί θανατηφόρο στα 47 της χρόνια

Η Jennifer Lopez απάντησε στις φήμες ...
για φωτοσοπαρισμένους κοιλιακούς με μια φωτογραφία που κλείνει στόματα΄


Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, η JLο ανέβασε ένα snap στο οποίο πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της. Στη φωτογραφία δεν φαινόταν μόνο εκείνη βέβαια, αλλά και οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της. Και τότε ξεκίνησε το πανηγύρι. 


Αυτή η φωτογραφία ήταν τροφή για τους haters οι οποίοι έπιασαν αμέσως δουλίτσα και έσπευσαν να σχολιάσουν ότι οι κοιλιακοί της ήταν τόσο τέλειοι γιατί τους είχε επεξεργαστεί στο photoshop. 

Πριν σας αποκαλύψουμε τι απάντησε, αξίζει να πούμε πως η Jenifer Lopez δεν αστειεύεται με το σώμα της. Έχει 2 προσωπικούς προπονητές και η γυμναστική έχει μόνιμη θέση στο καθημερινό της πρόγραμμα. Ταυτόχρονα ακολουθεί μια πλούσια σε πρωτείνες διατροφή που τη βοηθά να διατηρεί σμιλευμένη την κοιλιά της. Συνεπώς, πρέπει να γέλασε πάρα πολύ όταν άκουσε τις παραπάνω φωνούλες. 
Με την ίδια χιουμοριστική διάθεση, πήγε κάτω από τα σχόλια και άφησε και το δικό της: «Omg…Just a smudge on the mirror…lol…not photoshop» (Θεέ μου, μια μουντζούρα στον καθρέφτη... λολ...δεν είναι photoshop) έγραψε, προσθέτοντας και τα εξής hashtags: “#lordblessthehaters (ο θεός να ευλογεί τους haters) #gymrat (εμμονή με τη γυμναστική) #youshouldtryit (να το δοκιμάσεις) #wishtherewasphotoshopforhaters (μακάρι να υπήρχε photoshop για τους haters). 



Δείτε τη φωτογραφία 






Επόμενο βήμα; Να πάρει ένα screenshot από το σχόλιο της και να το ανεβάσει στα stories της στο Instagram-όχι τιποτα άλλο, αλλά για να είναι 100% σίγουρη ότι θα το δουν όλοι.
 
Top