«ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ξεσπά ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας που βρέθηκε νεκρή στη Χαλκιδική μετά από επέμβαση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.....


Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha, είναι πεπεισμένος πως ο κατηγορούμενος είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ο γιατρός να είχε συνεργό.

«Ο κατηγορούμενος για να αποπροσανατολίσει την ερευνά έλεγε πως σκότωσα εγώ την γυναίκα μου προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα στα παιδιά μου». Ο άνδρας ζήτα από τις αρχές να αναζητηθούν οι ευθύνες του νοσοκομείου: «Να αναλογιστεί κάποιος τη θέση του συζύγου. Δηλαδή το να έχεις χάσει την αγαπημένη σου σύζυγο, να σου μένουν να αναθρέψεις μόνος τρία ανήλικα και μία υπερήλικη μητέρα. Να αντιμετωπίζεις τη σορό της γυναίκας σου σε απερίγραπτη κατάσταση. Να σπιλώνεται η μνήμη της με ψευτιές και στο τέλος να υποδεικνύεσαι από τον ίδιο το φονιά ως ο δολοφόνος της. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι πρόκειται για ιατρική αμέλεια. Ειδικά σε έναν άνθρωπο που δείχνει τέτοια επιμέλεια και τόση μεθοδικότητα και τόση επιμονή, στο να αποκρύψει το έγκλημα του.»

Σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος ο ειδικευόμενος γιατρός αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η 36χρονη πέθανε στα χέρια του μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά από την μαρτυρία φωτιά φοιτητή της ιατρικής σχολής Θεσσαλονίκης, ο οποίος είπε στις αρχές: "Τον συνάντησα το απόγευμα της 26/4/2017 περίπου στις 19.30 - 20.00 .Τον είδα να δυσκολεύεται να μεταφέρει έναν κάδο γενικής χρήσης. Όταν τον ρώτησα που πηγαίνει μου είπε πως θέλει να καθαρίσει έναν χώρο που τους είχε παραχωρηθεί στο μπλε κτήριο του νοσοκομείου.

Φορούσε σαμπό στα πόδια, τα πράσινα ρούχα του χειρουργείου και από πάνω την ποδιά. Όταν τον χτύπησα στην πλάτη για να φύγω διαπίστωσα πως ήταν ιδρωμένος».

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί για την υπόθεση ένορκη διοικητική εξέταση προκείμενου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και άλλοι υπάλληλοι του νοσοκομείου. Σύμφωνα με το πόρισμα του νοσοκομείου στον κατηγορούμενο είχε υποδειχθεί να μην τελέσει ιατρική πράξη εντολή που ο γιατρός δεν υπάκουσε.


 
Top