ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1...ΤΕΛΙΚΑ "ΠΑΙΖΕΙ" NA ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ "ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ" ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ...ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΡΟ  ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ...ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΤΗΣ... ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ...ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ:

Η προσπάθεια συγχώνευσης με το Περιστέρι απέτυχε αλλά τελικά ο Φάρος θα μετακομίσει στην Λάρισα... με το όνομα του ΓΣΛ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ενώ έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές, με αποτέλεσμα η Λάρισα να αναμένεται έπειτα από χρόνια να έχει εκπρόσωπο στην Stoiximan.gr Basket League!

Στην συγκεκριμένη συμφωνία δεν προβλέπεται κάποια συγχώνευση πάντως. Ο Φάρος θα προχωρήσει μεν στις απαραίτητες ενέργειες για να συστήσει ΚΑΕ, στην οποία θα έχει ένα ποσοστό ο ερασιτέχνης Φάρος, όπως ακριβώς προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Οι μετοχές της εταισίας ωστόσο θα μεταβιβαστούν με κάποιο οικονομικό κόστος στους Ιθύνοντες της ομάδας της Λάρισας, οι οποίοι θα έχουν έτσι το δικαίωμα να μεταφέρουν την ομάδα σε μία περιοχή της επιλογής τους, δηλαδή στην... Λάρισα, με τις εμφανίσεις της ομάδας.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως είναι ότι τόσο ο Φάρος όσο και ο ΓΣΛ θα διατηρήσουν τα παιδοεφηβικά τμήματά τους στις πόλεις τους (Κερατσίνι και Λάρισα αντίστοιχα), ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΓΣΛ να διατηρήσει την ομάδα που έχει στην Β' Εθνική, αφού στην Stoiximan.gr Basket League θα αγωνιστεί η ομάδα του Φάρου.
 
Top