«Πρωτοφανής ωμή παρέμβαση υπέρ Σαββίδη: Ο Τσίπρας τού χάρισε χρέος 38 εκατ. ευρώ»!

«Τέτοια ωμή παρέμβαση υπέρ ενός επιχειρηματία δεν υπήρξε πότε. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, είναι μεγάλη μέρα για το Κοινοβούλιο», επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κεγκέρογλου για την τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Την αμφιλεγόμενη τροπολογία καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση....


«Συζητούνται και άλλα ντιλ με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, που έχουν να κάνουν και με τον χώρο του Τύπου», δήλωσε, δε, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας ότι με την τροπολογία αυτή ο κ. Τσίπρας δίνει στον επιχειρηματία 38 εκατ. ευρώ που δεν είναι δικά του, είναι κρατικά, γιατί η συνεταιριστική ανήκε στο κράτος. 

«Όταν αγοράζεις μια επιχείρηση παίρνεις και τα χρέη, και τις υποχρεώσεις, παίρνεις και τα πάντα, όπως έγινε με την εταιρεία Μαρινόπουλος… Δεν είχε τίποτα να σταθεί η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είναι ωμή παρέμβαση για ένα άτομο και νόθευση του ανταγωνισμού», σημείωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι η ΔΗΣΥ κατέθεσε τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό για χιλιάδες επιχειρήσεις, ώστε να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τα ταμεία και οι άλλες υποχρεώσεις τους και ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, δεν την έκανε δεκτή, λέγοντας πως οι θεσμοί δεν συμφωνούν. «Συμφώνησαν σε αυτή την τροπολογία οι θεσμοί;» διερωτήθηκε. 

Πηγή: skai.gr
 
Top