Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: 22χρονη εργαζόμενη φοιτήτρια έζησε μια πραγματική κόλαση στα χέρια ενός 
52χρονου ο οποίος την κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμά του στη Δάφνη Αττικής.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα έμειναν με το στόμα ανοικτό, αντικρίζοντας μια εικόνα απόλυτης φρίκης: Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.


Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
 
Top