‌‌‌‌

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στα Ιωάννινα, στο κτίριο που στεγάζεται θο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός.
Στο 2ο όροφο του κτιρίου έχουν μεταφερθεί και διαμένουν ...
πρόσφυγες και μετανάστες, με τους πυροσβέστες να μιλούν για φόβο ατυχήματος, με  αναπόφευκτους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών αλλά και την σωστή επιχειρησιακή λειτουργία του Σταθμού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών από τις 12.4.2017 καθώς έχουν νεογέννητα και περί τα 10 μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου που στο ισόγειο και στον 1ο όροφο αυτού, στεγάζεται ο 2ος Π.Σ. Ιωαννίνων.
«Η Ομοσπονδία μας καθώς δηλώνει την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε στις 10.04.2107 την ηγεσία η οποία προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις αλλά  δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει και το οποίο συνδέεται με την ασφάλεια της Υπηρεσίας και κάθε πολίτη. Στηρίζουμε την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. στις θέσεις και τις απόψεις της και ζητάμε και εμείς την μεταστέγαση του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων πριν θρηνήσουμε κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος καμία αθώα ψυχούλα».
 
Top