Κρυμμένος στην ντουλάπα του σπιτιού που διέπραξαν την ένοπλη ληστεία ήταν επί 14 ώρες ο τέταρτος εκ των δραστών στο Παλαιό Φάληρο, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι αστυνομικοί, που υποτίθεται ότι είχαν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα.

Το περιστατικό που δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο για τα ελληνικά εγκληματολογικά αλλά και για ατ διεθνή δεδομένα, αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν ο γιος της ηλικιωμένης ένιωσε έντονη δυσοσμία, που αναδυόταν από το εσωτερικό της ντουλάπας και άνοιξε για να δει τι συμβαίνει.

Το αίμα του πάγωσε, καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μαυροφορεμένο άνδρα με κουκούλα, ο οποίος πετάχτηκε από μέσα με το όπλο στα χέρια. Ο κακοποιός κοίταξε την οθόνη της θυροτηλεόρασης, για να διαπιστώσει αν είχαν φύγει από την είσοδο της πολυκατοικίας οι αστυνομικοί και όταν βεβαιώθηκε, έφυγε σαν κύριος.

«Αν οι αστυνομικοί είχαν σηκώσει τα ρούχα, τότε ίσως σήμερα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετική κατάσταση, με δεδομένο το γεγονός πως ο κακοποιός ήταν οπλισμένος και επικίνδυνος» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ προσπαθώντας να καλύψει τους συναδέλφους του.

Πηγή: Espresso

 
Top