- "Αγγίζουν" τον δολοφόνο οι αστυνομικοί

- Το τηλεφώνημα του αγνώστου στην ΕΛ.ΑΣ. που έριξε φως στο σκοτάδι των ερευνών
- Ο δολοφόνος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και εμμονές
- Λίγα 24ωρα μετά από την σοκαριστική εκτέλεση του ταξιτζή η αστυνομία είναι πιο κοντά από ποτέ στην σύλληψη του


Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από το τηλεφώνημα ενός αγνώστου, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, και έδωσε πληροφορίες για τον μανιακό δολοφόνο των ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο μανιακός δολοφόνος μένει στην Κηφισιά και έχει εκδηλώσει ψυχοπαθητικές συμπεριφορές και εμμονές.

Μάλιστα, φέρεται το σημείο που τους υπέδειξε ως τόπο διαμονής του υπόπτου, να συγκλίνει με το σημείο, όπου ο άτυχος ταξιτζής πήρε την μοιραία κούρσα. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη διακριτικές έρευνες για να έχουν μία εικόνα του ατόμου, ώστε στην συνέχεια να την δείξουν στον 32χρονο ταξιτζή που γλίτωσε... από την μανία του, όταν εκείνος έκανε πρόβα θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν βρει ούτε DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα στα δύο ταξί, όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις. Σύμφωνα με ψυχολόγους δεν αποκλείεται το κίνητρο του δράστη να είναι σεξουαλικό.
Ποιος είναι ο μανιακός δράστης - Τα μαύρα γάντια σιλικόνης και ο μήνας Νοέμβριος

Συνολικά τρεις φορές πυροβόλησε τον 52χρονο ο αδίστακτος δράστης. Το όπλο του, όπως σας είχε ενημερώσει το Newsit, είχε σιγαστήρα... Ο δράστης σηκώθηκε και έφυγε ανενόχλητος, χωρίς να αφήσει ίχνη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός με τις φόρμες και την κουκούλα φοράει μαύρα γάντια σιλικόνης, ενώ και στην πρόβα θανάτου που είχε κάνει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν επιτέθηκε σε άλλο ταξιτζή, επίσης δεν είχε αφήσει ίχνη. 


Η αστυνομία μελετάει την "μοιραία" διαδρομή του ταξί, ενώ θεωρεί κομβικό μήνα τον Νοέμβριο. Όλα όσα περιστατικά συνέβησαν τον περασμένο Νοέμβριο έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ..


Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για νεαρό Έλληνα, περίπου 25 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορά συνήθως αθλητικές φόρμες και μπλούζες με κουκούλα, την οποία φοράει ακόμα και μέσα στο ταξί που εμφανίζεται ως πελάτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 
Top