ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ?, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ




ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΠΕΝΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! ΚΟΥΛΗ, ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΡΙΟ??? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ ΛΑΜΠΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ) ΠΟΥΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ???

Αποκάλυψη φωτιά από Βερύκιο: Ποια βουλευτής της ΝΔ πληρώνεται ακόμα από την αμαρτωλή και διαπλεκόμενη ΕΡΤ. 
Φεβ 17, 2017

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε στον αέρα του Happy Day:
«Η κυρά – ΕΡΤ έκοψε τη βασιλόπιτα της. Το φλουρί κέρδισε ένα ταξίδι εξωτικό. Βάζουν στην κληρωτίδα και βγάζει έναν αριθμό. Πάει η γραμματέας του Λάμπη Ταγματάρχη και «σκοτείνιασε» γιατί βλέπει τον κωδικό, ποιος κέρδισε το φλουρί.
Στη λίστα ήταν αυτοί που πληρώνονται. Πήγαν στη διεύθυνση προσωπικού και πήραν τη μισθοδοσία. Συνάδελφος βουλευτίνα και είναι ακόμα στις καταστάσεις: Άννα Καραμανλή» είπε ο Δήμος Βερύκιος.

 
«Μήπως ήταν σε παλιές λίστες;» αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Άσε ρε να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. «Πάγωσε». Αυτή είναι η Ελλάδα, το καταλάβατε; Είναι η λίστα των μόνιμων υπαλλήλων της ΕΡΤ που μπήκαν στην κληρωτίδα» επέμεινε ο Δήμος Βερύκιος.


ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΠΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ !!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!

https://cretanpatriot.wordpress.com
 
Top