Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε νέο υπουργό Οικονομικών τον Στίβεν Μνουσίν, έναν από πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs. Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στον Λευκό Οίκο, δίπλα του στεκόταν η αρραβωνιαστικιά του Λουίζ Λίντον η οποία καίει καρδιές.

Τελικά η κυβέρνηση Ν.Τραμπ έχει πολύ καλύτερο θηλυκό κόσμο από την κυβέρνηση Ομπάμα.
Στην τελευταία της ταινία, «Intruder», η σύντροφος του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών εμφανίζεται σε ερωτικές στιγμές με τον συμπρωταγωνιστή της, με τις σκηνές να είναι άκρως αισθησιακές.
Η Λουίζ, ωστόσο, είχε γίνει πιο γνωστή, όταν και είχε προκαλέσει σάλο με τα απομνημονεύματά της. Στο βιβλίο της «In Congo’s Shadow: One Girl’s Perilous Journey to the Heart of Africa» περιγράφει πως έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών.
«Πήγα στην Αφρική με την ελπίδα να βοηθήσω μερικούς από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου. Ωστόσο, το διάλειμμα ενός χρόνου από τις σπουδές μου μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν παγιδεύτηκα στον πόλεμο του Κονγκό. Είδα σκηνές βίας και ήρθα σε επαφή με λιοντάρια, ελέφαντες, κροκόδειλους και φίδια», γράφει στο βιβλίο.
«Προσπαθούσαν να μην σκέφτομαι τι θα κάνουν οι αντάρτες αν βρουν ένα κοκαλιάρικο λευκό ξένο κορίτσι με μακριά μαλλιά αγγέλου», σημειώνει σε άλλο σημείο, ενώ σε ένα άλλο αναφέρει: «Ενα χαμογελαστό παιδί με κενό στα δόντια με HIV κάθισε στην αγκαλιά μου και έπινε αναψυκτικό».
Με τον Μνουσίν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επιτροπή γκαλά περιβαλλοντικής ομάδας και από τότε έκαναν κοινές εμφανίσεις σε λαμπερές εκδηλώσεις. Λέγεται πως το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκαν και ζουν στο Μπε Εαρ.
 
Top