Μια πραγματικά φρικιαστική πράξη αποκαλύφθηκε κατά... τύχη όταν η μητέρα ενός άντρας επέστρεψε στο σπίτι και εντόπισε τον γιο της να τρώει ανθρώπινο σώμα.
Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι όταν και είδε πως υπάρχει αίμα παντού στο χώρο. Τότε βρήκε ....τον εθισμένο στα ναρκωτικά γιο της να έχει αποκεφαλίσει ένα παιδί και να τρώει τη σάρκα του.

Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της Ινδίας με τη μητέρα να ειδοποιεί φοβισμένη την αστυνομία όταν βρήκε τον γιο της.



Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι βρήκαν τον άντρα να κάθεται δίπλα στο διαμελισμένο πτώμα του μικρού που είχε απαγάγει. Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο κανίβαλος είχε κόψει το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια από το άψυχο σώμα του παιδιού, είχε αφαιρέσει τα ζωτικά του όργανα καθώς και το δέρμα του άτυχου 7χρονου.

Ο κανίβαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και οδηγήθηκε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το έγκλημα, εξοργισμένο πλήθος μαζεύτηκε έξω από το κτίριο της αστυνομίας απαιτώντας την θανάτωση του άντρα.

«Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την έρευνα και να αποστείλουμε τις επίσημε κατηγορίες στον εισαγγελέα», δήλωσε στους Hinduistan Times εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Top