Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κατάθεση από την κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά της τροπολογίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ν.Δ.: Το πραξικόπημα Τσίπρα - Παππά κορυφώνεται

«Το πραξικόπημα Τσίπρα - Παππά κορυφώνεται με άλλη μια αυταρχική πράξη που οδηγεί μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες σε κλείσιμο τα τηλεοπτικά κανάλια» σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.
«Οι ευθύνες τους για τις μαύρες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι τεράστιες. Οφείλουμε όλοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις», συμπλήρωσε η Ν.Δ.

Ανδ. Λοβέρδος για τροπολογία Παππά: Φασισμός

«Για την νέα νομοθετική απρέπεια Παππά μία μόνο λέξη ταιριάζει: Φασισμός», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους

Στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που για 27 χρόνια υπηρέτησαν τους καναλάρχες, τολμούν να μιλούν για δημοκρατία. Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους», σημείωσε η Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με απόλυτη διαφάνεια» και υπογράμμισε ότι «γίνεται πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση για την άρση της ασυδοσίας και την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».
 
Top