ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΌΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙΜΑΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

Μπορεί στην Ελλάδα του 2016 . . Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, νέοι γιατροί με όνειρα και εφοδιασμένοι με υψηλού επιπέδου γνώσεις, βλέπουν ως μόνη διέξοδο τη μετανάστευση σε κάποια άλλη χώρα αναζητώντας μία καλή θέση εργασίας . . .Ο Dr. Αναστάσιος Συκουτρής επιστρέφει στην Ελλάδα και ασχολείται με την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού.
Αριστούχος της Ιατρικής Σχολής . . Με πολυετή πορεία τόσο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς σε διάφορα Πανεπιστημιακά Γυναικολογικά & Μαιευτικά νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας (επιμελητής στο τμήμα Μαιευτικής / Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο PILGRIM BOSTON Μεγάλης Βρετανίας & στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου CHELSEA & WESTMINSTER Λονδίνου).

Τον Οκτώβριο του 2005, αποκτώντας MASTER στην υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση (Μ Sc ) από το Πανεπιστήμιο του BRISTOL Μεγάλης Βρετανίας κι έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερα από 200 συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες στην Ελλάδα και εξωτερικό σαν ομιλητής και σύνεδρος και δημοσιεύσεις σε περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό . . .

Επιστρέφει στην Ελλάδα ως επιμελητής στις Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και ΡΕΑ & ως Διευθυντής του Ovum Fertility Consultants Group . . .

Με εφόδια την εμπειρία που απέκτησε στο εξωτερικό, την πολύ καλή γνώση του αντικειμένου, την προσωπική επαφή με τα ζευγάρια και τα εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε πολύ επιβαρυμένες περιπτώσεις υπογονιμότητας. . . Χαρίζει απλόχερα, σε όλα τα ζευγάρια που τον επισκέπτονται από Ελλάδα αλλά και ζευγάρια από Αγγλία, Ιταλία, Καναδά και Αυστραλία, τη χαρά της μητρότητας και της πατρότητας, που τόσο αναζητούν !!

Στις 25 Οκτωβρίου 2016, θα τιμηθεί από τη Διεθνή Οργάνωση των Ιωαννιτών Ιπποτών της Μάλτας (SMOM- Sovereign Military Order of Malta- Κυρίαρχο Στρατιωτικό και Νοσοκομειακό Τάγμα των Ιωαννιτών Ιπποτών της Μάλτας) απονέμοντάς του τον Σταυρό του Ταξιάρχη.

Μια ύψιστη τιμητική διάκριση που τιμά το φιλανθρωπικό και επιστημονικό του έργο αλλά κυρίως τις προσπάθειες του για την προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα, όσον αφορά τις θεραπείες υπογονιμότητας, για τον οποίο έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι έχει δημιουργήσει μια θετική εικόνα και πολλά οφέλη στην οικονομία της Ελλάδας, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ζευγάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να αντιμετωπίσουν την υπογονιμότητα και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για ένα υγιές μωρό.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή του όλα αυτά τα χρόνια είναι η ευτυχία στα πρόσωπα των ζευγαριών.
 
Top