Σημ. του Ν: Αληθινή ή όχι, η είδηση αυτή βγήκε στο φως σε πολλά σαιτς του εξωτερικού… Διαβάστε και μαντέψτε γιατί…


Η εκπρόσωπος τηςNASA, Trish Chamberson, παραδέχτηκε ανοιχτά την ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών και, επιπλέον, σημείωσε ότι η Εθνική Υπηρεσία βρίσκεται σε επαφή με τις τέσσερις φυλές των εξωγήινων.
Τα λόγια της δημοσιεύτηκαν στην έκδοση «Waterford Whispers News».


Η Chamberson είπε:

«Η λεγόμενοι «γκρίζοι» επισκέφτηκαν πριν χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη μας. Τι νομίζετε, ποίος έχτισε τις αρχαίες πυραμίδες και όλα τα άλλα μεγαλιθικά δομές σε όλο τον κόσμο; Κατά τη γνώμη μου, τα πάντα είναι σαφή», δήλωσε η εκπρόσωπος της NASA.

«Έχουν μια βάση στην πίσω πλευρά του φεγγαριού, καθώς και τη δυνατότητα να «φτιάχνουν» κάποιους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Όχι πολύ καιρό πριν, άρχισαν να εξερευνούν το Δία, δημιουργώντας ένα νέο δακτύλιο γύρω από αυτόν. Βασικά, ενδιαφέρονται για την εξόρυξη ορυκτών πόρων και δεν είναι επικίνδυνοι για τους γήινους. «
Ξεχωριστά, η Chamberson τόνισε ότι οι εξωγήινοι δεν είναι πολύ κοινωνικοί με τους ανθρώπους, αλλά έχουν συνεχή παράπονα σχετικά με τις ενέργειες των γήινων. Οι νεοφερμένοι είναι δυσαρεστημένοι με τη χρήση των πυρηνικών όπλων στον κόσμο, γιατί, σύμφωνα με την εκπρόσωπο, «αυτό έχει μια κακή επιρροή στα παράλληλα σύμπαντα». 
Top