Σχόλιο:  Ο πανικός των κυβερνητικών έχει ξεπεράσει κάθε όριο..Εγκαλουν τα τηλεοπτικά κανάλια ,επειδή δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην 'συνάντηση μεσογειακών κρατών'... Τι έγινε παιδάκια ? Τοσο καιρό που σας χαϊδεύουν τα κανάλια ειναι καλά ε ? Αν δεν το αντέχετε να τα κλείσετε όλα και να αφήσετε μονο την ΥΕΝΕΔ του Παππά,που δεν έχει καμια σχέση με την δημόσια τηλεόραση..
Κατά τα λοιπά υπομονή μέχρι να λειτουργήσουν τα 'αντικειμενικά' που πήραν 'αδεια' και τσακίστηκε η 'διαπλοκή'.

Η είδηση

Με αιχμηρή ανακοίνωση η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη επέκρινε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να δείξουν τη Σύνοδο του Νότου.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε:

«Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής», κατέληξε.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
 
Top