Συγκινητικές στιγμές βίωσαν στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα 470 της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι δύο Έλληνες ιστιοπλόοι μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ και δήλωσαν πως τέτοια συγκίνηση δεν είχαν ούτε την μέρα που διεκδικούσαν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των Αυστραλών που κατέλαβαν τελικά τη 2η θέση στο αγώνισμα.

«Ούτε στον τελικό δεν αισθανόμουν έτσι. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, οι φίλοι μας, δεν έχω τι να πω… Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, πεισμώσαμε περισσότερο», τόνισε ο Καγιαλής.

Ο Μαντής, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Θυσιάστηκε μία – δύο τρεις μέρες η Ιφιγένεια όμως τα καταφέραμε. Είναι τεράστιοι αθλητές οι Αυστραλοί, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα».

Πηγή: sport-fm.gr
 
Top