Στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει όλα όσα έγιναν έξω από το κατάστημα. Η ώρα είναι 03.50 το πρωί και η κίνηση του κόσμου είναι αυξημένη...
Απίστευτες καταστάσεις με πρωταγωνιστές τουρίστες που μόνο για αθώες διακοπές δεν έρχονται στην Κρήτη, διηγείται επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή και δείχνει το σχετικό βίντεο, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Χθες το βράδυ (18-07-2016), ζευγάρι Τσέχων τουριστών "χτύπησε" δυο φορές κλέβοντας ρούχα και κατόπιν ψύχραιμα, σαν να μην είχε γίνει τίποτα, αποχώρησαν. Με τη βοήθεια των περαστικών, ο επιχειρηματίας κατάφερε να τους εντοπίσει, ενώ στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τον άνδρα, δέχτηκε χτυπήματα, σπρωξίματα και σοβαρές απειλές για τη ζωή του! "Η φράση "I kill you" ειπώθηκε αρκετές φορές" τονίζει ο καταστηματάρχης και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Σμυρνάκης. Με την γρήγορη επέμβαση των αστυνομικών του Α.Τ. Χερσονήσου έγινε η σύλληψη του ζευγαριού και αποδόθηκαν τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη.

"Είναι αδιανόητο τη στιγμή που εμείς σαν λαός προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τον κάθε επισκέπτη της χώρας μας με τη γνωστή σε όλο τον κόσμο φιλοξενία μας, να λαμβάνουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί βρίσκονται σε μια χώρα όπου όλα επιτρέπονται, σε μια χώρα όπου δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες και ο καθένας συμπεριφέρεται κατά το δοκούν καταπατώντας το ελληνικό δίκαιο και την κοινωνία μας''.

Πηγή: cretalive.gr
 
Top