Σε μία τεράστια επιχείρηση έχει προχωρήσει η Πυροσβεστική, αφού μία νταλίκα έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως το όχημα έχει καταλήξει να βρίσκεται και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί.Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες αφού οι φλόγες αρχικά ξέφυγαν προς το κοντινό πευκοδάσος.

Η νταλίκα με Τούρκο οδηγό ήταν φορτωμένη με υποδήματα και κινούταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία. Λίγο πριν τις 10:00΄ το πρωί κι ενώ βρισκόταν στα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, άρχισε να βγαίνει καπνός από το πίσω μέρος της νταλίκας.Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε και σταμάτησε στο πλησιέστερο πάρκινγκ, ωστόσο οι φλόγες είχαν αρχίσει να ζώνουν την καρότσα. Ο οδηγός πρόλαβε και ξεκοτσάρισε το συρόμενο από τον τράκτορα Μέσα σε λίγα λεπτά το συρόμενο με το εμπόρευμα λαμπάδιασε και έγιναν στάχτη.Η φωτιά μάλιστα, που είχε σύμμαχο τον αέρα, επεκτάθηκε σε ξερά χόρτα δίπλα στην εθνική και απειλούσε το κοντινό πευκοδάσος πάνω από το Ασπρονέρι. Ευτυχώς οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο πρόλαβαν να περιορίσουν τη φωτιά, δεν κατάφεραν όμως να σώσουν τη νταλίκα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες...


 
Top