https://soropoulos.files.wordpress.com/2016/07/dirfys.jpg?w=600
Ένα περίεργο αντικείμενο στην κορυφή της Δίρφυς είδαν δύο αδέλφια, ο Κώστας και ο Βασίλης Κοκορίκος την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Το αντικείμενο, τους κίνησε το ενδιαφέρον, καθώς σε αυτό το σημείο του βουνού ήταν αδύνατον να φτάσει αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, καθώς δεν υπάρχει δρόμος, ενώ για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να περπατήσει 3,5 ώρες με τα πόδια.
Ο Κώστας και ο Βασίλης Κοκορίκος ίναι επαγγελματίες φανοποιοί, οι οποίοι ασχολούνται και με την παραγωγή μελιού αλλά και με το κυνήγι. Γνωρίζουν απόλυτα καλά το βουνό και αυτός ήταν ο λόγος που η ύπαρξη αυτού του αντικειμένου σε εκείνο το σημείο του βουνού, τους προξένησε μεγάλη εντύπωση
Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο Κώστας Κοκορίκος στο Ράδιο Εύβοια 104,1 καθώς επίσης τι δήλωσε και ο Χαλκιδέος Μάκης Παπαβασιλείου που ασχολείται με τέτοιου είδους φαινόμενα:




Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ίδιο βράδυ, καταγράφηκε στη Χαλκίδα ένα ακόμη περίεργο συμβάν, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ με αποτέλεσμα τα δύο γεγονότα να «δένουν» μεταξύ τους, βάζοντας προβληματισμούς αναφορικά με το συμβάν.


soropoulos
 
Top