Ένα ακόμη φυντάνι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ρέστα...

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό βουλευτή δεν φταίει η υπερφορολόγηση για την έλλειψη ανάπτυξης αλλά...ότι δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων με συλλογικές συμβάσεις εργασίας (!!!)

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τα ΜΜΕ και την έλλειψη δημοκρατίας που επικρατεί σε κάποια από αυτά, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαος Θηβαίος, στο radio1d.gr και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

"Λόγοι ανθρώπινης αξιοπρέπειας επιβάλλουν να μην πάει ένας πολιτικός στον Πρετεντέρη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν μπορεί να ευτελίζεται", είπε ο κ. Θηβαίος σχολιάζοντας το εμπάργκο που έχει επιβάλλει στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Επίσης, είπε πως ο κόσμος λέει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μας νοιάζει αν κόψετε ένα πενηντάρικο από τη σύνταξη και το μισθό, μας νοιάζει να σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε μέσα από την τηλεόραση» (στο 17′:26'' το συγκεκριμένο απόσπασμα). Τα ιδιωτικά κανάλια που ζούνε με θαλασσοδάνεια, χωρίς άδειες και μπαταξίδικα, θα σταματήσουν να ζουν με κρατικά χρήματα, συμπλήρωσε ο βουλευτής.

http://www.logiastarata.gr/2016/07/blog-post_652.html
 
Top