Διαβάστε πάλι σε άρθρο μας, τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο και δείτε πόσο υποτελείς είναι οι κυβερνώντες μας

Στο ίδιο "Γιουσουφάκι style" και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, που κάνει retweet σχόλιο υπέρ της απέλασης του Χατζηνικολάου!


Από iefimerida

Το επιχείρημα της Τουρκίας, υπέρ της έκδοσης των 8 τούρκων στρατιωτικών, που πέρασαν χθες στο ελληνικό έδαφος με στρατιωτικό ελικόπτερο, είναι πολύ ισχυρό, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Οπως ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το επιχείρημα είναι ισχυρό, καθώς παραβιάστηκε η συνταγματική νομιμότητα και υπήρξε απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που θα γίνει αυτή τη στιγμή είναι να εξεταστεί το αίτημα χορήγησης ασύλου σε πρώτο βαθμό, να εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά ν’ αρχίσει η εξέταση του αιτήματος έκδοσης. H υπόθεση τους είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών, που εξετάζουν το θέμα από νομική άποψη και σε σχέση με το διεθνές δίκαιο, τη διεθνή νομιμότητα και σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα, επανέλαβε.

Τέλος, διευκρίνισε ότι το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας δεν εμπλέκεται στο θέμα της παράδοσης του τουρκικού ελικοπτέρου. Η επικοινωνία γίνεται ανάμεσα στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και το αντίστοιχο τουρκικό Υπουργείο, μέσω της διπλωματικής οδού.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com
 
Top