Γιατί ο Πολάκης εκνεύρισε τους επιβάτες πτήσης για Θεσσαλονίκη - MediaΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.... 

Ένα περιστατικό με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σε πτήση της Θεσσαλονίκης περιγράφει...
ο «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Αναλυτικά, ο «Μικροπολιτικός» γράφει:

«Παρασκευή 27 Μαίου, πτήση Α3510, Αθήνα - Θεσσαλονίκη, με την Aegean. Η επιβίβαση των επιβατών είχε τελειώσει, αλλά το αεροπλάνο δεν πετάει. Η πιλότος ανακοινώνει μικρή καθυστέρηση, υπάρχουν λέει μερικοί επιβάτες από ανταπόκριση, που θα χρειαστεί να τους περιμένουμε δέκα λεπτά - και ζητάει συγγνώμη.

Σε περίπου 15 λεπτά, όντως , έρχονται οι επιβάτες που περιμέναμε. Αλλά είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για επιβάτες πτήσης. Διότι η ομάδα των επιβατών ήταν συνεκτική, όλοι μαζί, και επικεφαλής τους ήταν ένας γνωστός μας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα θα ταξίδευε στην οικονομική θέση (όλα είναι, τελικά, θέμα επικοινωνίας). Τον Πολάκη είχαμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση να «αντιμετωπίζει» διαδηλωτές, όχι π.χ. στην εκλογική του περιφέρεια αλλά στο υπουργείο του στην Αριστοτέλους.

Άρα, απλώς είχε καθυστερήσει - και επειδή ήταν ο υπουργός και η παρέα του το αεροπλάνο τους περίμενε. Το περιστατικό είναι ασήμαντο. Αλλά είναι ενδεικτικό μιας νοοτροπίας που κατά κόρον είχε δοξαστεί στο παρελθόν, τα χρόνια της αλήστου μνήμης Ολυμπιακής - και όλοι ξέρουμε που οδήγησε τη χώρα».


Πηγή: Τα Νέα
 
Top