Σκηνές που θυμίζουν 2015, καθώς η ελληνική κυβέρνηση όπως πέρσι «βάζει χέρι» στα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις του κράτους!

Μετά τα ταμεία, η κυβέρνηση «βάζει χέρι» και στα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων, προκειμένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες του Κράτους, επικαλούμενη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που είχε «περάσει» για τους ίδιους λόγους το 2015.

Η εντολή ώστε η κυβέρνηση να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια δόθηκε εχθές Πέμπτη, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος… Βέβαια αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η εντολή αυτή δόθηκε παράλληλα με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την επίτευξη πλεονάσματος, της τάξης του 0,7% σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Eurostat.

ΥΓ: Το ερώτημα πολλών μετά από την γνωστοποίηση αυτού του γεγονότος είναι το εξής: Πού βρέθηκαν τα ταμειακά αποθέματα στα νοσοκομεία, όταν η συντριπτική πλειοψηφία τους χρωστούν αρκετά εκατ. ευρώ σε προμηθευτές και άλλες υπηρεσίες.;;;
rizopoulospost.com
 
Top