Ο «δαίμονας» της τεχνολογίας έμπλεξε τις γραμμές της ΕΛληνικής Ραδιοφωνίας αφήνοντας (τυχαίως) την ανταποκρίτρια στο κενό! 
Ημέρα Σάββατο 16 Απριλίου, και όλη η Λέσβος ήταν «στο πόδι» για την επίσκεψη τουΠάπα Φραγκίσκου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Η ΕΡΑ, ένεκα του γεγονότος, είχε ειδική εκπομπή με συνδέσεις από το σημείο της συνάντησης - ειρήσθω εν παρόδω, ΕΡΑ και ΕΡΤ, έδωσαν τα ρέστα τους εκείνη την ημέρα..
Ωστόσο, κάποια στιγμή, μια από τις ανταποκρίτριες (η Έλενα) μαζί με το σχετικό ρεπορτάζ, ετοιμαζόταν να πει για ένα συμβάν που αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα. Αρνητικό. Αλλά λίγο πριν ξεκινήσει τη γλαφυρή διήγησή της, η τηλεφωνική γραμμή... κόπηκε «μαχαίρι» (το ηχητικό μας το έστειλαν τα παιδιά του preza TV που το άκουσαν και το «τσίμπησαν»). Δεν επιτρέπει ο θεός να ακουστεί κάτι άσχημο για τον πρωθυπουργό μας στα ραδιόφωνα της ΕΡΑ (μόνο ο Προκόπης Δούκας κάθε πρωί στο Kosmos FM έχει το δικαίωμα, οπότε προφανώς γι' αυτό και το ασκεί καθημερινά).


Οι τρεις παραγωγοί που βρίσκονταν στο στούντιο προσπάθησαν αμέσως μετά να διαχειριστούν την κατάσταση αντιμετωπίζοντάς τη, μάλλον, με χιούμορ.

 
Top