Πέρυσι η τιμή «πόρτας» για τη βίλα Λιάπη είχε οριστεί στα 1.800 ευρώ τη βραδιά, ήτοι 12.600 ευρώ την εβδομάδα, όμως φέτος ανέβηκε στις 2.000 ευρώ τη βραδιά, ήτοι 14.000 ευρώ την εβδομάδα. Αυτό συνέβη αφενός λόγω της αυξημένης ζήτησης και αφετέρου των διαβεβαιώσεων του online τουριστικού γραφείου προς τον πρώην υπουργό ότι δεν θα δυσκολευτεί να πιάσει το παραπάνω χρηματικό ποσό.
villa
Η βίλα Λιάπη, παρουσιάζεται μέσα από την ιστοσελίδα της Aqvaliving φέροντας την ονομασία «The Rock» επειδή είναι χτισμένη κυριολεκτικά πάνω σε έναν βράχο που προσφέρει μοναδική θέα στον κόλπο της παραλίας Super Paradise. Σύμφωνα με τη σχετική καταχώρηση, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, πισίνα υπερχείλισης, ενώ προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Το κόστος ενοικίασης για μια βδομάδα ξεκινά από 9.400 ευρώ, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, σε επικοινωνία μέσω ανταλλαγής email με τον αρμόδιο υπάλληλο το χρηματικό ποσό που ζητήθηκε ήταν αρκετά μεγαλύτερο.
lia06
Ο συνταξιούχος πολιτικός Μιχάλης Λιάπης θεωρείται και επίσημα ξενοδόχος από τον περασμένο Ιούλιο. Τότε πήρε στα χέρια του το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ για τις τουριστικές επαύλεις, αν κι αυτό καταργήθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα όποιος διαθέτει από ένα δωμάτιο και πάνω να θεωρείται σήμερα «ξενοδόχος». Ως ξενοδόχος λοιπόν απαιτεί να έχει και τα ανάλογα έσοδα.
Όσο για τον τρόπο πληρωμής, όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του τουριστικού πρακτορείου, γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Bank of Valletta που φέρεται να ανήκει στη Living Holidays Ltd.
 
Top