Giorgos Kazianis
Ο παππούς μου ο συγχωρεμένος είχε ένα φίλο τον Γιώργο τον Μιχαλόπουλο ο οποίος τώρα πρέπει να είναι ίσα με 90 χρονών , οποίος ολη την υπέροχη εφηβεία του και τα χρυσά του χρόνια τα πέρασε είτε στην φυλακή , η κάποιοι να τον βασανίζουν για τα πιστεύω του και ηταν και μισή μερίδα ο καημένος (σωστό η λάθος η ιστορία θα δείξει ). Όταν δεν είχε μπλεξίματα δουλευε στην οικοδομή για να βγάλει το φαγητό του . Ακόμα και τώρα που είναι ένα γεροντάκι μοίραζε φυλλάδια και κανονιζε συγκεντρώσεις , τον Ιουλιο έφυγε από τον Σύριζα γιατί ένιωσε προδομένος (σωστό η λάθος η ιστορία θα δείξει ). Πάντα ήταν υπερήφανος και ποτέ κρατικοδίαιτος και όταν τον καλούσαν οι γονείς μου στις γιορτες αν και άφραγκος πάντα έφερνε ένα πλούσιο δώρο.
Ετσι βλέποντας τον Γιώργο όλα αυτά τα χρόνια , κατάλαβα οτι ο αγώνας για την ελευθερία και την δικαιοσύνη είναι βαρυ φορτίο και ένα ταξίδι μοναχικό. Εγω δεν θα το έκανα , είμαι πιο μαλθακός και δεν μπορώ τις κακουχίες , αλλά και δεν διεκδικώ μια χρυσή σελίδα στην ιστορία των αγώνων του τόπου . Το περίεργο είναι ουτε ο Γιώργος ο φίλος του παππού μου το διεκδικεί και έτσι πρέπει όταν αγωνίζεσαι για κάτι που πιστεύεις (σωστό η λάθος η ιστορία θα δείξει )ξέρεις ότι θα πεθάνεις φτωχός και μόνος και όχι να διεκδικείς τα ένσημα των αγώνων της νιότης σου . Εκτός αν υπάρχει αριστερόμετρο να μετράμε τα κατορθωματά και ανάλογα αυτά να σε βάζουν από Υπουργο μέχρι σε κάποια κρατική θέση !
Κανονικά μετά από αυτήν την αθλια ανακοίνωση αυτου του τύπου που θέλει να λέγεται γραμματέας ενός αριστερού κόμματος , ο αρχηγός αυτου του αριστερου κόμματος για τα κόκαλα αυτών των πραγματικά αγωνιστών που πρώτα προσκύνησε ,όταν βγήκε Αρχηγός Κρατους (που θα τρίζουν από ντροπή) να τον καλέσει σε παραίτηση και παράλληλα να διώξει και την αγνη αγωνιστική οικογενειά του από οποιαδήποτε κρατική θέση . Ακόμα και να μην το πιστευει σαν κίνηση , εστώ για τα προσχήματα , για να ηρεμήσει τους νεκρούς και τον κάθε Γεροντα Γιώργο που ζεί ακόμα και εχει την πλάτη του παραμορφωμένη απο τις κακουχίες!
ΔΙΑΒ
 
Top