Το έσκασαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου...




Το έσκασαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν με εισαγγελική διάταξη για κλοπές, για να κάνουν διαρρήξεις στην πόλη δύο 18χρονοι Έλληνες και ένας 17χρονος Αλβανός. Συνελήφθησαν, όμως, από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι τρεις νεαροί είχαν μόλις διαρρήξει το σπίτι ένας 57χρονου, όταν έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών. Από μέσα είχαν αρπάξει 200 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, πέντε κινητά και ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου που βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο εισαγγελέας άσκησε στους δράστες δίωξη για κλοπή και διέταξε την επιστροφή τους στο Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε..

*** Τα ναρκωτικά χάπια που είχε πάνω του χωρίς ιατρική συνταγή ένας 28χρονος, τον πρόδωσαν όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Ρόδο και συνελήφθη. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις από τις 16 του περασμένου Νοεμβρίου και είχε κλέψει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικές συσκευές και ένα μοτοποδήλατο. Όλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και προώθησε στην ανακρίτρια την δικογραφία που σχηματίστηκε για τις κλοπές.

*** Στα γραφεία μιας δημόσιας υπηρεσίας τριγυρνούσε ένας 31χρονος Έλληνας, όχι όμως για να τακτοποιήσει κάποια υπόθεσή του. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να «βουτήξει» ό,τι μπορούσε, όταν θα απομακρυνόταν κάποιος υπάλληλος! Έτσι, άρπαξε από το γραφείο ενός 56χρονου ένα κινητό και ένα... κομπολόι! Όμως, ο ιδιοκτήτης το αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, που εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον δράστη, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του το κλεμμένο κινητό και μικροποσότητα ηρωίνης. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.


Πηγή:protothema.gr
 
Top