Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο κακοποιούς που την λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού!...



Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της νομίζοντας ότι θα έβλεπε υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, μια 41χρονη γυναίκα στην Κοζάνη. Όμως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο κακοποιούς που την λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού!

Η άτυχη ένοικος αναγκάστηκε να παραδώσει 4.750 ευρώ στους «μαϊμού» δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι τα άρπαξαν και έγιναν καπνός. Όμως, η ληστεία που είχε γίνει στις 7 Ιανουαρίου εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους δράστες ήταν φυγόποινος. Έτσι, παρ' όλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, τον συνέλαβαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας για κλοπή. Στην πορεία της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι στις 13 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει το οβελιστήριο ενός 38χρονου και είχε αρπάξει από μέσα 1.250 ευρώ και ένα χρηματοκιβώτιο, που δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο συνεργός του στη ληστεία αναζητείται.
 
Top