Στο εσωτερικό του βρέθηκε ολόκληρη φυτεία από 31 δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος και το ενάμισι μέτρο!...



Ένα ακατοίκητο σπίτι στην Κέρκυρα χρησιμοποιούσαν δυο ζευγάρια ως εργαστήριο που είχαν εξοπλίσει με τα απαραίτητα όργανα για την παραγωγή χασίς με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας. Στο εσωτερικό του βρέθηκε ολόκληρη φυτεία από 31 δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος και το ενάμισι μέτρο!

Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών που, μαζί με τα δενδρύλλια, κατέσχεσαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και έναν υπολογιστή. Σύντομα διαπίστωσαν ότι το εργαστήριο είχαν στήσει δυο Βρετανοί, ένας 52χρονος άνδρας και μια 60χρονη γυναίκα, μαζί με έναν 53χρονο Ιρλανδό και μία 55χρονη Ελληνίδα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

*** Στο ποιμνιοστάσιο του έκρυβε τέσσερα γυάλινα δοχεία και στο σπίτι του άλλη μια συσκευασία με χασίς, ένας 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Προσοτσάνη της Δράμας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 181,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδήγησαν τον δράστη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών.
 
Top