«Έφαγε» 1.500 ευρώ από ανυποψίαστο 57χρονο...





Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να βρίσκει λύση ένας 57χρονος, τον έκαναν να παραδοθεί ανυποψίαστος στην υποτιθέμενη «γνώση» ενός αλλοδαπού που ισχυριζόταν ότι είναι... χειροπρακτικός και θα του εξασφάλιζε τα φάρμακα που θα τον θεράπευαν, φυσικά με το αζημίωτο!

Ήταν 11 Νοεμβρίου, όταν ο άτυχος κάτοικος της Φλώρινας εμπιστεύθηκε τον 58χρονο Βούλγαρο και του πλήρωσε 1.500 ευρώ για να αγοράσει τα φάρμακα με τα οποία υποσχόταν να τον κάνει καλά. Από τότε, όμως, δεν τα έχει παραλάβει και, δυο μήνες μετά, κατήγγειλε τον αλλοδαπό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Εκείνοι σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος του 58χρονου που είναι... άφαντος και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχει εξαπατήσει και άλλους ασθενείς.

*** Δυο γυναίκες κρύβονταν πίσω από την απόπειρα εξαπάτησης ενός 41χρονου ιδιοκτήτη κρεοπωλείου στην Άρτα, στον οποίο τηλεφώνησε άγνωστος που συστήθηκε ως υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ζήτησε χρήματα για να μην του κάνει έλεγχο! Ο κρεοπώλης το κατήγγειλε αμέσως στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τα στοιχεία μιας 64χρονης και μιας 35χρονης και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα απάτης, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Παράλληλα, ερευνούν αν «μάδησαν» και άλλους επιχειρηματίες της περιοχής με το πρόσχημα φορολογικών ελέγχων.
 
Top