Ο δράστης, που είχε συλληφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου και τότε είχε εξακριβωθεί ότι διέπραξε έξι απάτες και απόπειρες, παρίστανε τον συνεργάτη του Δήμου Πρέβεζας και εξαπάτησε τα θύματά του με το πρόσχημα ότι θα διαφήμιζε την επιχείρησή τους στον υποτιθέμενο οδηγό...



Άλλες δώδεκα υποθέσεις απάτης με θύματα επιχειρηματίες και γιατρούς στην πόλη της Πρέβεζας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν τη δράση ενός 39χρονου απατεώνα, ο οποίος τους ζητούσε χρήματα για να τους εντάξει σε τουριστικό οδηγό ο οποίος επρόκειτο να εκδοθεί!

Ο δράστης, που είχε συλληφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου και τότε είχε εξακριβωθεί ότι διέπραξε έξι απάτες και απόπειρες, παρίστανε τον συνεργάτη του Δήμου Πρέβεζας και εξαπάτησε τα θύματά του με το πρόσχημα ότι θα διαφήμιζε την επιχείρησή τους στον υποτιθέμενο οδηγό. Σε αντάλλαγμα για την καταχώρηση, ζητούσε χρηματικά ποσά που τα θύματα έδιναν χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς ήταν μικρά.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 39χρονος είχε δράσει από τις 24 Αυγούστου ως τη σύλληψή του και, μαζί με τα πρώτα θύματα, είχε εξαπατήσει συνολικά 18 επιχειρηματίες στην πόλη. Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας για να συσχετιστεί με την αρχική.

Πηγή:protothema.gr
 
Top