Από τις μικροποσότητες χασίς για τις οποίες είχε συλληφθεί παλιότερα, πέρασε στη…


μαζική παραγωγή ένας 42χρονος κάτοικος Αμαλιάδας! Μάλιστα, είχε εγκαταστήσει σε νοικιασμένο σπίτι ένα εξελιγμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια με την υδροπονική μέθοδο, ενώ σε δυο άλλα σπίτια φύλαγε την πλούσια παραγωγή του!
Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν το εργαστήριο σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει ο 42χρονος στη Βάρδα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα.
Ο χώρος ήταν γεμάτος από εξαρτήματα για την υδροπονική καλλιέργεια των δενδρυλλίων και κατασχέθηκαν 17 μετασχηματιστές, δύο κυκλοφορητές αέρα, ένας ανεμιστήρας, 18 βάσεις για λαμπτήρες, ένας ηλεκτρονικός μετρητής θερμοκρασίας και υγρασίας, πέντε πρίζες με ενσωματωμένους διακόπτες, δέκα μπαλαντέζες, 20 ανακλαστήρες αλουμινίου, ένας χειροκίνητος ψεκαστήρας δύο λίτρων, τρία πλαστικά δοχεία με υγρό λίπασμα, δύο πλαστικές θήκες για κυψελίδες 33 θέσεων με καπάκι, 100 πλαστικές κυψελίδες φυτωρίου και ένας μεταλλικός τρίφτης!
Στο ίδιο σπίτι, βρέθηκε ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που κατασχέθηκε καθώς δεν είχε άδεια κατοχής. Όμως, η παραγωγή του εργαστηρίου βρέθηκε μοιρασμένη σε άλλο ένα σπίτι που ο δράστης είχε νοικιάσει το Μάιο στην Κουρούτα, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα κιλά και 510 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, αλλά και στο σπίτι όπου κατοικεί στην Αμαλιάδα στο οποίο κατέσχεσαν επτά κιλά και 990 γραμμάρια ημίχλωρης κάνναβης! Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.



 
Top