Το τελευταίο πάρτι των swingers στο Πήλιο, δεν πήγε όπως το ονειρεύονται οι διοργανωτές και σε αυτό ευθύνεται ένα πατρινό ζευγάρι...


 Ή ορθότερα η γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.
Συνολικά 150 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που έλαβε χώρα στο Πήλιο, το τριήμερο 4,5 και 6 Δεκξεμβρίου. Το αντίτιμο ήταν 1.500 ευρώ το ζευγάρι και όπως ήταν λογικό άπαντες πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια εμπειρία διαφορετική από τις άλλες.
Κι όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν οι διοργανωτές. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο 55χρονος άνδρας του ζευγαριού από την Πάτρα, επιστήμονας στο επάγγελμα, υποψιάστηκε πως η 48χρονη σύζυγός του είχε κρυφά προσκαλέσει ένα δεύτερο Πατρινό ζευγάρι νεαρής ηλικίας. Από καιρό εκείνος υποπτευόταν ότι η γυναίκα του έχει «τσιμπηθεί» με τον γυμνασμένο νεαρό.
Έτσι, αντί για απελευθερωμένες πράξεις, άρχισαν οι σκηνές ζηλοτυπίας που χάλασαν όλη την ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί από την πρώτη μέρα και η ένταση μεταξύ τους ολοένα και «φούντωνε».
Η κατάσταση «εκτροχιάστηκε» τελείως όταν ο αναστατωμένος σύζυγος εξακρίβωσε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κρυφά τον λογαριασμό για το νεαρό ζευγάρι! Όμως εκείνος το τσεκάρισε μέσω της πιστωτικής κάρτας και το επιβεβαίωσε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, βγήκε στον κήπο όντας... μαινόμενος και ζήτησε τα ρέστα τόσο από τη σύντροφό του όσο και από τον νεαρό.

 
Top